Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

NSVV workshop lichthinder op 30 oktober

UV01242-1600
primary

Lichthinder is een onderwerp waar u rekening mee moet houden in uw dagelijkse praktijk. NSVV verzorgt regelmatig een update van de Richtlijn Lichthinder, een richtlijn die ook in de cursus Technisch Beheerder Lichtreclame de nodige aandacht krijgt.

Zoekt u diepgang in deze richtlijn? De workshop Lichthinder geeft concrete handvatten en slagboomcriteria voor de gebruiker, vergunningverstrekker en leverancier. Meld u zich snel aan voor de workshop op 30 oktober via de website van de NSVV. Leden van Techniek Nederland kunnen aan de workshop deelnemen tegen de prijs die geldt voor NSVV leden.

Ook interessant voor u

Lees meer over de cursus Technisch Beheerder Lichtreclame.