Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Hoe laat u de winst verder stijgen in 2019?

UV03380-1600x900
primary

Als ondernemer is het goed te weten hoe uw bedrijf presteert ten opzichte van vergelijkbare bedrijven. Bij het bedrijfsvergelijkend onderzoek van Techniek Nederland komen verschillende bedrijfscijfers aan bod die in totaal een beeld geven over de ‘financiële fitheid’ van uw bedrijf.

De voorlopige resultaten van het bedrijfseconomische onderzoek over 2018 laten zien dat de installatiebedrijven 30% meer winst maken ten opzichte van 2017. Het gemiddelde installatiebedrijf maakt 8% rendement op de omzet. Geldt dat ook voor uw bedrijf?

Doe ook mee

Als deelnemer aan het jaarlijkse basisonderzoek ontvangt u in december uw individuele rapport. Dit onderzoek is voor u kosteloos en wordt uitgevoerd door Management Centrum.

U kunt op drie manieren deelnemen:

  1. Vul online uw gegevens in
  2. Vul het Excel-vragenformulier in en mail dit aan info@managementcentrum.nl
  3. Stuur uw jaarverslag naar info@managementcentrum.nl en zij vullen het onderzoek verder in

Begin volgend jaar organiseert Techniek Nederland workshops voor de deelnemers aan het onderzoek. Tijdens deze workshops gaan de adviseurs van Management Centrum dieper in op de uitkomsten. Hierdoor krijgt u nog beter inzicht in wat u kunt doen om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.