Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Lees ‘m ook: de nieuwe Verbinding is uit

Verbindingen3
primary

PageMetaInformation[ 1]

In deze uitgave gaan we in een interview met directeur Erik van Engelen in op hoe onze werkzaamheden gericht zijn op het versterken van de rol van de installateur. Maar kunt u ook lezen over de vele bijeenkomsten, zoals monteursdagen en Techathon, die in er najaar zijn en waar u uw voordeel mee kunt doen.

Verder kunt u lezen hoe er straks een Uniforme Objecten Bibliotheek is voor BIM-mers. Maar ook over de bereikte cao voor de periode 1 juni 2019 – 1 oktober 2021; een cao die onder meer de sector aantrekkelijker maakt voor jongeren en een loonafspraak van 7,93 procent over 28 maanden.

Wat valt er nog meer te lezen?

De solar-markt vraagt om actie en dat gaan de samenwerkende partijen Holland Solar en Techniek Nederland in goede banen leiden én doorontwikkelen. Maar ook normcommissie 353059 is bezig de spelregels te actualiseren, uit te breiden en aan te scherpen om zo de veiligheid bij het integreren van zonne-energiesystemen in daken te borgen.

Het ’Keurmerk Refurbished boost vertrouwen’ aldus Jan-Willem van Dijk, CEO van Forza Refurbished in een interview. In het gesprek gaat hij in op de groeimarkt van refurbished iPhones en dat je als bedrijf met een keurmerk een duidelijk streepje voor hebt. En de consument gegarandeerd is dat zij geen kat in de zak kopen. Daarnaast is er in 2020 een speciale e-learningsmodule voor de ‘veelkunner’ witgoedmonteur, waarvan nu reeds de eerste e-learningsmodules uit de serie van tien gereed zijn.

Dit en nog veel meer kunt u lezen in deze nieuwe Verbinding.