Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Al meer dan 100 aanmeldingen voor 'Aanbesteden in 2030' op 1 oktober

Stad-1600x900
primary

Komt u ook? Niet gek dat er zoveel interesse is, immers in 2030 ziet ons land er compleet anders uit dan nu. De energietransitie, de circulaire economie, verstedelijking, mobiliteit, digitalisering, vergrijzing: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. Veranderen opdrachtgevers hun manier van aanbesteden? En wat merken opdrachtnemers daarvan? Deze vragen staan centraal op 1 oktober. Dan organiseren het Aanbestedingsinstituut (Bouwend Nederland) en SMI (Techniek Nederland) hun jaarlijkse congres met het thema ‘Aanbesteden in 2030’.

partners-congres-aanbesteden-2019

Wij kijken vanuit de trends die nu zichtbaar zijn naar wat de toekomst ons brengt. Sprekers uit de praktijk nemen u mee op weg naar duurzaam circulair aanbesteden. Er liggen daar grote kansen voor bouw-, infra- en installatiebedrijven. Daarnaast geven twee experts, Theo van der Linden - directeur VdLC en Elisabetta Manunza - Universiteit Utrecht, hun visie op aanbesteden in de komende 10 jaar. Welke ontwikkelingen verwachten zij en welke impact heeft dit op zowel aanbestedende diensten als opdrachtnemers?

Op deze bijeenkomst hoort u actuele ontwikkelingen en kunt u ervaringen uitwisselen. Dat maakt het congres een geschikte ontmoetingsplaats voor aanbestedende diensten, bedrijven en adviseurs in de bouw-, infra- en installatiebranche.

Wanneer

Datum: 1 oktober 2019
Tijd: 13.00 - 17.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Het Spoorwegmuseum te Utrecht

Voor wie is het congres Aanbesteden in 2030 interessant?

Dit congres is bedoeld voor opdrachtgevers (decentrale overheden), adviseurs, aannemers en installateurs die betrokken zijn bij aanbestedingen.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u weten waar uw kansen liggen voor de toekomst en hoe we die samen optimaal kunnen benutten?
Bekijk het volledige programma en meld u aan! Deelname is gratis.