Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Techniek Nederland partner van publiekscampagne over energietransitie

iedereen-doet-wat-1600
primary

De Rijksoverheid is op 9 september gestart met een langlopende campagne over de klimaattransitie, samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties. Onder de titel ‘Iedereen doet wat’ helpt de campagne mensen bij het maken van duurzame keuzes in en rond het huis.

De campagne maakt duidelijk dat iedereen iets kan bijdragen: groot of klein, goedkoop of duurder. De vraag is niet of mensen iets kunnen doen voor het klimaat, maar wat ze kunnen doen.

De campagne biedt concrete handvatten aan mensen die hun leven willen verduurzamen. Op de website Iedereendoetwat.nl staan ruim 20 onderwerpen waarmee mensen hun leven kunnen verduurzamen. Deze onderwerpen zullen de komende jaren worden aangevuld en veranderen naarmate de klimaattransitie vordert. Want de keuzes zijn voor iedereen anders. De één kan overwegen om zonnepanelen te installeren, terwijl de ander minder voedsel wil verspillen.

De campagne is een gezamenlijk initiatief van de ministeries van EZK, BZK, I&W en LNV. Met de campagne start ook een samenwerking met bedrijven en maatschappelijke organisatie die onder de titel ‘Iedereen doet wat’ mensen helpt, bijvoorbeeld met een concrete productactie of extra informatie. Techniek Nederland is één van de partners op het thema Energie.

Rol van Techniek Nederland

De campagne is verdeeld over een aantal thema’s en zal zichtbaar worden in diverse media zoals tv-commercials en social media. In november/december dit jaar zal het energiethema ‘Uw huis winterklaar’ extra aandacht krijgen. Techniek Nederland zal daar op aanhaken in de vorm van voorlichting en handige tips voor de leden en hun klanten. Bedrijven kunnen actief aan deze campagne meedoen. U krijgt binnenkort informatie over hoe u dat kunt doen en met welke middelen. We houden u op de hoogte via onze notificaties. Wilt u meer weten over deze campagne en het thema energietransitie? Pas dan uw ledenprofiel aan op onze website en kies voor het onderwerp Energie, onderdeel Energietransitie in de regio.

Informatie over de campagne met praktische tips is te vinden op: iedereendoetwat.nl