Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Workshop aanbesteden: nog enkele plekken vrij!

UV01292 1600x900
primary

Beschikt u al over enige ervaring en basiskennis op het gebied van aanbesteden? Op dinsdagmiddag 24 september organiseert Techniek Nederland een nieuwe verdiepende workshop Aanbesteden.

Deze cursus biedt u meer handvatten bij het voorbereiden en meedoen aan aanbestedingen. Aan de hand van recente gerechtelijke uitspraken en adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts krijgt u meer inzicht in de  wet- en regelgeving en hoe daarnaar te handelen.

Wat kunt u verwachten?

  • We gaan dieper in op enkele aspecten van de aanbestedingswet
  • Actuele casussen en jurisprudentie passeren de revue
  • U ontmoet collega’s uit de branche, waarbij er ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen

Aanmelden

U heeft al enige ervaring met aanbestedingen, maar wilt u meer verdiepen of uw kennis opfrissen. Meld u dan nu aan. U kunt van te voren uw vragen, al dan niet aan de hand van een concrete aanbesteding, insturen zodat de docent uw casus kan behandelen tijdens de cursus. Uiteraard wordt dit op verzoek geanonimiseerd gedaan.

Deelname aan de verdiepende cursus Aanbesteden is exclusief voor leden en kost 125,- euro per persoon.

Aanbod workshops aanbesteden

Of u nu de basisbeginselen van het aanbestedingsrecht onder de knie wilt krijgen of meer wilt weten over de actualiteiten van het aanbestedingsrecht. Of wilt u uw kennis opfrissen over veelgebruikte algemene voorwaarden zoals de UAV 2012? Techniek Nederland en SMI bieden verschillende workshops aan op het gebied van aanbesteden en bouwrecht.

Regelmatig kunt u zich inschrijven voor een openbare workshop, maar wij kunnen deze ook incompany verzorgen. We stemmen de inhoud dan zoveel mogelijk af op uw persoonlijke wensen. Dat betekent dat het programma en de locatie in overleg kunnen worden vastgesteld.