Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

UV01610
primary

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

“Er zit een enorme leemte tussen waar researchafdelingen van fabrikanten zijn en waar de werkvloer is,” vertelt lichtontwerper Robert Jan Vos, de afsluitende spreker op de LED + Elektro Business Day. “Lichtontwerpers staan te springen om oplossingen die technisch mogelijk zijn, maar zijn domweg nog nergens verkrijgbaar. Ik daag fabrikanten uit om een brug over die leemte heen te slaan.”

Op de LED + Elektro Business Day zal Vos zeven unieke concepten voor verlichtingsproducten presenteren die wachten op realisatie. Daarnaast zal Dieter Lang, R&D-expert in Human Centric Lighting bij LEDVANCE, speciaal voor de conferentie overkomen uit Duitsland. Lang zal vertellen hoe zijn research rekening houdt met wat installateurs nodig hebben en eindgebruikers verlangen. Zo onderzoekt LEDVANCE momenteel hoe de toepassing van Human Centric Lighting in bejaardenhuizen kan zorgen voor een lager valrisico, verhoogde autonomie en verbeterde gezondheid van de bewoners. Maarten Loerakker, voorzitter van de Commissie Verlichting van Techniek Nederland, spreekt over kwaliteit in de praktijk, met aandacht voor zaken als power factor, dimmen en netvervuiling.

Kennis en netwerken op hoog niveau

Op de LED + Elektro Business Day geven 5 sprekers ieder een presentatie van een half uur. De middag wordt afgetrapt door Rolf Heynen, directeur van onderzoeksbureau Dutch New Energy Research, die een toelichting geeft op de nieuwe editie van het Nationaal LED + Elektro Trendrapport. Voor iedere bezoeker aan dit bijzondere kennisevenement is een gratis gedrukt exemplaar van het Trendrapport beschikbaar.

Alle opgedane inzichten kunnen op de afsluitende borrel worden gedeeld met de overige deelnemers. De inschrijvingen verlopen boven verwachting goed, waardoor de organisatie inmiddels uit gaat van een publiek van ongeveer 200 directeuren van verlichtingsbedrijven, lichtontwerpers en grote installateurs. Zo is de LED + Elektro Business Day ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken op hoog niveau.

Aanmelden

De LED + Elektro Business Day vindt op woensdag 2 oktober 2019 plaats op Landgoed de Horst in Driebergen; een eenvoudig te bereiken locatie in het midden van het land. U kunt het volledige programma inzien en u kosteloos inschrijven als deelnemer op www.led-elektro.nl/ledbusinessday