Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Stipel reikt 100.000ste certificaat uit

Stipel
primary

Onlangs reikte Stipel het 100.000ste Stipel-certificaat uit. Een flinke mijlpaal die niet ongemerkt voorbij ging. Terwijl Dirk Wolters, monteur bij TM Techniek hard aan het werk was met een klus aan de Steynlaan in Zeist, verrastte René Weij, secretaris Stipel, hem met een cadeau en een bos bloemen.

Toen Dirk examen deed wist hij uiteraard niet dat hij op ging voor het 100.000ste certificaat. “De opleiding voorafgaand aan het examen heb ik bij EduCenter Opleidingen gevolgd. Het examen vond ik best moeilijk. Ik heb twee keer over de theorie van VIAG gedaan. De tweede keer was mondeling, ik schrok van het resultaat: een score van 92 %”, lacht Dirk. Dirk is combi-monteur en had in de ochtend nog een cursus technisch tekenen. Dirk: “In dit huis was maar één meter, die hebben we verwijderd en daarvoor in de plaats zijn er nu vier nieuwe kasten met meters, voor water, elektra en gas.”

Bedrijfsleider Anton Maasse kwam ook even kijken hoe Dirk in het zonnetje gezet werd. Anton: “Hij is ook nog eens op de kop af 12,5 jaar in dienst.” Anton ziet het belang van opleiden en certificeren wel in: “Up-to-date blijven is heel belangrijk in dit vak. Maar we vinden ook dat het, zeker voor de wat oudere medewerker, vaak wel veel is. Want Stipel is niet het enige dat ze bij moeten houden.”

Ook Dirk is blij dat hij door Stipel een duidelijke richtlijn heeft in hoe het werk veilig uitgevoerd moet worden. “Dat we allemaal op dezelfde manier werken is echt belangrijk. Als ik zie dat het niet gebeurt, dan zeg ik daar ook wat van.”

Lees meer informatie op de site van Stipel.