Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Masterclass “Circulaire Economie en verduurzaming producten in de infrastructuur”

UV03218-1600x900
primary

Kom naar deze Masterclass op 17 september en verbreed uw actuele kennis op het gebied van duurzaam grondstoffenbeheer, verschillende benaderingen om tot duurzame producten te komen en de wijze waarop bedrijven kunnen inspelen op de vraag van overheden. 

Er is steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Met het ondertekenen van het Parijsakkoord en het grondstoffenakkoord toont Nederland haar ambities als het gaat om de transitie naar een duurzame en circulaire economie. Voor producenten in de infrasector is dit een interessante tijd. Omdat nu, naast prijs, kwaliteit en veiligheid, ook de duurzaamheid (of circulariteit) van verschillende producten een steeds grotere rol gaat spelen bij de aanbestedingen van hun klanten.  De Masterclass wordt verzorgd door het Kennisplatvorm Duurzaam Grondstoffenbeheer (TU Delft).

Programma

13:00 uur
Ontvangst met koffie en thee

13:30 uur
Introductie duurzame producten en circulaire economie, door Jan-Henk Welink, TU Delft |Secretaris Platform Duurzaam Grondstoffenbeheer

14:00 uur
Circulair ondernemen begint met circulair ontwerpen, door Stella van Himbergen, CIRCO Sector Coördinator Consumentengoederen en Trainer

14:30 uur  Pauze

15:00 uur
Circulair wegmeubilair: samen met de markt verduurzamen, door Anneke van Leeuwen en Antoine Giezen, RWS 

15:30 uur
Voorbeeld branche samenwerking casus: VNVF Verkeersborden Duurzaamheidsindex en Standaard in relatie tot Duurzaam/Circulair Inkopen, door Gertjan Eg, Voorzitter Vereniging Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten

16:00 uur
Forumdiscussie over kansen voor "Circulaire economie en verduurzaming producten in de infrastructuur" onder leiding van Jan-Henk Welink, TU Delft 

Tot 18:00  Netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan hier. Verdere praktische informatie ontvangt u na aanmelding.