Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Co-creatietraject “Vol onder maaiveld”

Cartoon-1600x900
primary

Bent u een visionair, dwarsdenker, innovator, vernieuwende financier, geraffineerde ondernemer of ondernemende technicus met interesse voor herinrichting van de stedelijke ondergrond? Doe dan mee aan het co-creatietraject Vol onder maaiveld van het COB en De Bouwcampus en reserveer dinsdag 24 september en vrijdag 1 november in uw agenda!

Op initiatief van de gemeente Amsterdam en andere koplopergemeenten gaat deze groep in het project Vol onder maaiveld op zoek naar praktische, integrale oplossingen voor het realiseren van maatschappelijke ambities in de binnenstedelijke ondergrond. We zoeken betaalbare oplossingen die minder overlast geven bij aanleg en onderhoud en zo flexibel zijn dat de straat tien tot vijftien jaar niet meer open hoeft.

Dinsdag 24 september 2019 vindt de eerste sessie plaats. De ideeën die daar worden opgehaald, worden tijdens de tweede sessie op vrijdag 1 november 2019 verder uitgewerkt. Er zullen circa vijf teams ontstaan die de oplossingsrichtingen verder gaan uitwerken (hiervoor is een klein budget beschikbaar). De oplossingsrichtingen vormen het startpunt van het innovatieprogramma (fase 2).

Meer informatie en aanmelden.