Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Kom naar de BIM Onderwijsdag op 2 oktober!

BIM-onderwijsdag-2019
primary

Techniek Nederland is samen met OTIB aanwezig op de BIM Onderwijsdag in de Jaarbeurs, Utrecht. Hét evenement dat BIMmende bedrijven, het onderwijs uit de gebouwde omgeving en de laatste digitale ontwikkelingen met elkaar verbindt. We zijn er met AR battle; twee teams strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk de stroomstoring op te lossen. Ook de wand met de in BIM gemodelleerde warmtepomp zal er staan.

Verder is er tijdens de BIM Onderwijsdag keuze uit wel 68 masterclasses over alle mogelijke BIM noviteiten, voor beginners tot experts.

Ook bedrijven kunnen zich nog steeds aanmelden voor deelname als partner. Neem voor de mogelijkheden contact op met Delano Kenepa, d.kenepa@bimonderwijsdag.nl of 06-34 73 86 09.

 

Gerelateerd bericht

Wat maakt een Bim-er tot een bim-er? (nieuwsbericht 2018)