Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Nieuwe leidraden om een circulaire toekomst concreet te maken

groen social iStock-508129750
primary

Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus en NEN hebben zich verenigd in Platform CB’23. De ambitie is om vóór 2023 nationale, bouwsector brede afspraken te hebben opgesteld.

Drie actieteams zijn sinds oktober 2018 aan de slag gegaan om ieder een leidraad op te stellen die handvatten geeft voor de concrete aanpak van circulair bouwen. Op 4 juli jl. zijn de resultaten van de actieteams gepresenteerd. De leidraden moeten de route naar een circulaire bouwsector concreter maken door een gezamenlijke definitie van begrippen die rond circulariteit bestaan en een uniforme aanpak rondom materiaalpaspoorten en het meten van circulariteit.

Download hier de diverse leidraden en aanverwante documenten.