Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Save the date: 29 oktober congres Spetterend Sanitair 2025

spetterend-sanitair2025
primary

Wilt u weten wat de toekomst in de sanitairbranche brengt en wilt u kunnen inspelen op de trends op dit gebied? Kom dan naar Spetterend Sanitair 2025 in Utrecht.

 

De stichting Verwarming en Sanitair - van fabrikanten, groothandelaren en installateurs - heeft gedurende meer dan 25 jaar gezamenlijk de afzet van hoogwaardig sanitair gepromoot. Met de opheffing van de stichting draaien wij nog eenmaal de kenniskraan voor u open. Wij laten momenteel een grootschalig onderzoek uitvoeren naar de toekomstige trends en ontwikkelingen in de sanitairbranche. De onderzoeksresultaten worden tijdens het congres op 29 oktober 2019 gepresenteerd. Ook zijn enkele interessante sprekers aanwezig om u te vertellen wat dit betekent voor de toekomst van sanitair.


Datum: 29 oktober 2019 van 14:00 – 20:00 uur
Locatie: Mereveld Utrecht, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht


Mis dit event niet, zet Spetterend Sanitair 2025 in uw agenda en registreer alvast via deze link.

 

Met vriendelijke groeten,
Stichting Verwarming en Sanitair
Harm van den Oever