Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Techniek Nederland werkt aan opleiding service witgoedmonteur

witgoedmonteur
primary

Steeds meer is een witgoedmonteur vraagbaak, probleemoplosser en adviseur ineen. Omdat er grote behoefte bestaat aan goed opgeleide medewerkers, heeft Techniek Nederland een start gemaakt met de ontwikkeling van een opleiding service witgoedmonteur. In samenwerking met OFED, United Retail, BSH, De Smid, de Waswacht, Weijer en Balster.

Deze opleiding biedt de mogelijkheid om op MBO niveau gecertificeerd Basismonteur Witgoed te worden. De opleiding zal bestaan uit diverse e-learning modules die moeten zijn afgerond voordat er met de 6 praktijkdagen kan worden gestart.

In de e-learning worden zowel de praktische zaken als wit- en bruingoed uitgebreid behandeld als algemene elektrotechniek, vakspecifieke kennis, netwerktrainingen en klant(tevredenheid).

De totale opleiding zal in 2020 gereed zijn. De volgende e-learningmodules uit een serie van minstens 10 modules, zijn al beschikbaar:

  • De ambassadeur op locatie
  • Consumentenrecht
  • Netwerktrainingen

Interesse? Maak een account aan op de OFED Academy en start alvast met de beschikbare e-learning modules.

Meer informatie over de opleiding Service Witgoedmonteur.