Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

De Informatieplicht in het Engels voor buitenlandse klanten

UV04885
primary

Heeft u internationale zakelijke klanten? En moeten die aan de Informatieplicht voldoen? Dan is het handig als u in goed Engels kunt uitleggen wat deze regelgeving voor uw klant betekent.

RVO.nl heeft daarom Engelstalige uitleg over de Informatieplicht ontwikkeld. Er zijn twee aparte pagina’s op de RVO site te vinden met uitleg over de wet en regels. En er is een lijst ontwikkeld met relevante termen rondom Informatieplicht met de Engelse vertaling ervan.

Energy efficiency notification obligation  (website RVO)

Energy efficiency obligation  (website RVO)

De termenlijst vindt u ook op de pagina Informatieplicht, onder Documenten.

Nog 11 dagen te gaan – per 1 juli moet u voldoen

Volgens de laatste cijfers van RVO hebben op dit moment meer dan 6000 ondernemers aan de Informatieplicht voldaan. Daarnaast staan er nog 3600 rapportages in concept. U heeft nog 11 dagen om zich te registreren in het eLoket en de rapportage in te voeren. Wacht dus niet langer als u dat nog niet heeft gedaan!