Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Marktdag Aanbesteden Achterhoek op 27 juni - geannuleerd

UV00667-1600x900
primary

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in aanbesteden? De Marktdag op 27 juni brengt bedrijfsleven en overheid dichter bij elkaar!

'Meer begrip en vertrouwen leidt tot betere samenwerking’. Betere samenwerking leidt tot een hogere klantwaarde en een goed rendement. Dat is het thema van deze marktdag. Op het programma staat de ontwikkeling naar een meer lokaal, sociaal en duurzaam aanbesteden. Ook kunt u een keuze maken voor twee workshops. 

Workshops

  • Samenwerken in bouwteams: Joost Fijneman (Bouwend Nederland)
  • Klimaatneutraal en Circulair Inkopen: Erny Hogenkamp (gemeente Winterswijk) en Robby van den Broek (Roelofsgroep)
  • SROI in de Achterhoek, toelichting bouwblokken, opinie en behoefte peiling werkgevers Achterhoek: Casper Kuijpers (WerkgeversServicePunt Achterhoek)
  • Lokaal inkopen is een must! uitnodigingsbeleid/groslijsten/Negometrix: Marcel Rutjes en Michel de Croes (gemeente Doetinchem)
  • CO2-reductie in Groen, Grond & Infra: realistisch, haalbaar en betaalbaar: Nico Willemsen (Cumela)

Deze bijeenkomst is geannuleerd

Meer informatie en aanmelden

Wanneer: donderdag 27 juni 2019, 13.00 - 17.30 uur
Locatie: DRU Cultuurfabriek, Ulft

Kom ook kennis opdoen, kennis delen en kennismaken! Lees meer over het programma en de workshops of meld u direct aan.