Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Congres Slimmer Thuis succes – materiaal beschikbaar

UV04460---1600x900
primary

Op 23 mei is het congres Slimmer Thuis gehouden, georganiseerd door het ministerie van VWS en ondersteund door veel partijen die een belangrijke rol spelen rond het vraagstuk van Langer Zelfstandig Thuis Wonen, waaronder Techniek Nederland.

Enige cijfers over deze dag:

  • ongeveer 850 bezoekers, waaronder overheden, zorgorganisaties, ouderenbonden, patiëntenorganisaties maar ook de installatiebranche.
  • 33 workshops waaruit de bezoekers konden kiezen, waaronder 3 sessies van Techniek Nederland (elk bezocht door 70-90 bezoekers).
  • 1 grote kennismarkt met ook een stand van Techniek Nederland waarin de specifieke dienstverlening van installateurs / technisch dienstverleners op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle workshops, waaronder die van Techniek Nederland. Deze presentaties zijn te vinden onder nr. 4 – Slimme Huizen (verdeeld over de rondes 1 t/m 3). Met deze sessies is een beeld gegeven van de technische dienstverlening maar ook van onze focus op samenwerking en intregrale dienstverlening.

Op deze pagina staat een videoregistratie van het congres, waaraan ook uw voorzitter Doekle Terpstra in de plenaire afsluiting een bijdrage heeft geleverd.

Wilt u zelf aan de slag met het opschalen van e-health? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunt u een quickscan doen en vrijblijvend uw plan voorleggen.

Techniek Nederland zal samen met onder meer VWS en andere partijen opvolging geven aan de resultaten van het congres.