Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Doe mee met enquête voor Nationaal Led en Elektro Trendrapport!

UV04925---1600
primary

Led-verlichting kent veel technische problemen en uitdagingen. Dit is te horen wanneer je met installateurs en eindklanten spreekt. Maar klopt dat wel? Hoe erg zijn deze problemen? En wat zijn de oplossingen hiervoor? Dat proberen we met dit onderzoek in kaart te brengen.

Wij vragen uw medewerking om een enquête in te vullen. De enquête bevat slechts 17 vragen, het invullen van de enquête duurt ongeveer 12 minuten. Alle ontvangen informatie wordt anoniem verwerkt.

Nationaal Led + Elektro Trendrapport 2020

De resultaten van dit onderzoek verschijnen in het Nationaal Led + Elektro Trendrapport 2020. Dit rapport is voor ondernemingen hét jaarlijkse instrument om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen van de verlichtingssector. Het thema kwaliteit staat dit jaar centraal. Deelnemers aan het onderzoek ontvangen een gratis digitaal exemplaar van het trendrapport. Ook ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de officiële presentatie in het najaar.

Vul de enquête in op deze pagina, of kopieer deze link in uw browser: https://nl.surveymonkey.com/r/nlet2019

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking aan dit onderzoek!