Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Steeg uw gemiddeld resultaat boven of onder de benchmark?

Bedrijfsvergelijkend onderzoek
primary

Is uw resultaat in 2018 gestegen ten opzichte van 2017? Is uw bedrijf vorig jaar gegroeid in aantal personeelsleden? Uit de voorlopige resultaten van het verdiepende bedrijfsvergelijkend onderzoek blijkt dat in 2018 het herstel stevig is ingezet in de installatiebranche. Want het gemiddelde resultaat is in 2018 met 40 procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor.

Voorlopige-resultaten-verdiepend-bedrijfsvergelijkend-onderzoek-boekjaar-2018Klik afbeelding om infographic te downloaden (pdf)

Wilt u weten hoe uw resultaten afsteken ten opzichte van de voor uw vergelijkbare bedrijven? Ontvangt u graag een op maat gemaakt rapport en interactieve digitale rapportage met uw belangrijkste bedrijfscijfers? Doe dan mee met het verdiepend bedrijfsvergelijkend onderzoek van Techniek Nederland. De kosten bedragen 400 euro, waarvan uw branchevereniging de helft betaalt. Kortom, voor slechts 200 euro en een beetje van uw tijd beschikt u over belangrijke stuurinformatie om nog beter strategische beslissingen te nemen. U kunt de vragenlijst inleveren tot 1 juli 2019.

Doe mee