Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Verzoek van NVWA: meld incidenten met cv-ketels

Ketel 1600x900
primary

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) doet onderzoek naar aanleiding van verschillende incidenten met cv-ketels. De NVWA wil naar aanleiding van recente uitzendingen van tv-programma Kassa graag informatie van de installateurs ontvangen over hun ervaringen met cv-ketels en informatie die zij mogelijk hebben over daadwerkelijk door cv-ketels veroorzaakte branden. De NVWA is daarbij bijzonder geïnteresseerd in de gevallen waarbij brand of brandschade buiten de cv-ketel is ontstaan.

Normaal gesproken melden installateurs incidenten met cv-ketels aan de leverancier/fabrikant. Deze dient dit dan te melden aan de NVWA. In het kader van dit onderzoek heeft de NVWA aan Techniek Nederland gevraagd om dit verzoek te verspreiden onder haar leden.

 

U kunt de incidenten rechtstreeks bij de NVWA melden via het formulier van de NVWA. Dit kan ook anoniem.