Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Succesvol opleiden van technisch talent

Video-1600x900
primary

Ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties vraagt om goed opgeleide professionals. De Vakschool Technische Installaties (VTi) in Amsterdam boekt daarmee klinkende resultaten. VTi is volgens voorzitter Doekle Terpstra van Techniek Nederland hét voorbeeld van succesvolle publiek-private samenwerking in het beroepsonderwijs.

VTi is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Samen leiden zij de technische professionals van de toekomst op en promoten ze het installatievak onder jongeren.

Voorzitter Doekle Terpstra van Techniek Nederland is onder de indruk van de prestaties die mede dankzij de betrokkenheid van installateurs tot stand kwamen. ‘VTi laat zien hoe je méér jongeren kunt interesseren voor een loopbaan in de techniek. 12,5% meer vmbo-leerlingen, 20% meer mbo-leerlingen en 900 technische talenten in opleiding; dat zijn klinkende cijfers. VTi en haar 64 partners verdienen een groot compliment!’