Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Verdiepend bedrijfsvergelijkend onderzoek boekjaar 2018

bedrijfsvergelijkend onderzoek
primary

Alles is relatief. Daarom is het goed om af en toe de vergelijking aan te gaan. Om te ontdekken hoe u presteert ten opzichte van collega-bedrijven. Is uw omzet opvallend hoog, maar houden collega’s onder de streep meer over omdat hun operationele kosten lager zijn? Dat en meer komt u te weten door mee te doen aan de verdiepende benchmark over het afgelopen boekjaar.

Vergelijken is verrijken. Door deelname aan het verdiepend bedrijfsvergelijkend onderzoek krijgt u inzicht in gemiddelden en afwijkingen als het gaat om omzet, diverse kostensoorten en winst. Naast de exploitatiecijfers duiken we in de verdiepende benchmark ook in de balansgegevens en kijken we bijvoorbeeld naar bezittingen en schulden. De resultaten tonen aan hoe gezond uw financiële situatie is en waarin u afwijkt van andere bedrijven.

Wilt u weten of u op de goede weg zit en hoe uw collega’s zich ontwikkelden in 2018? Doe dan mee aan het verdiepend bedrijfsvergelijkend onderzoek. U kunt uw gegevens eenvoudig digitaal aanleveren. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Management Centrum. Techniek Nederland krijgt hierdoor geen inzicht in uw bedrijfscijfers en vertrouwelijkheid is dus gegarandeerd. Techniek Nederland draagt voor leden de helft van de kosten van het onderzoek bij. Elk deelnemend bedrijf ontvangt nog voor de zomer een uitgebreid rapport op maat, waarin uw ingevulde bedrijfscijfers zijn vergeleken met de voor uw meest vergelijkbare groep (qua omvang en type techniek). Daarnaast krijgt u toegang tot een online platform waarmee u zelf ook verschillende rapportages kan maken.

Doe mee