Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Duurzame begeleiding vraagt creatieve werkgevers!

Cursus-1600x900
primary

Op 24 april vindt bij PLNT, Leiden Centre for Innovation and Entrepeneurship op initiatief van mboRijnland een zogenoemde Creathon plaats. De Creathon is bedoeld als start activiteit voor het invulling geven aan de motie Kwint & Özdil. Deze motie draait om twee jaar begeleiding van mbo-studenten bij hun start op de arbeidsmarkt. Dit vraagt van ROC’s dat studenten die hun diploma hebben gehaald en uitstromen naar werk, nog twee jaar worden begeleid op de arbeidsmarkt.

Op dit moment werkt mboRijnland met diverse partners aan begeleiding in de beroepspraktijk. De komende vier jaar zijn middelen gereserveerd in het kader van de Kwaliteitsagenda, om deze samenwerking te versterken en te verbreden. De Creathon vormt het start-evenement van deze samenwerking.

Participeren

Bent u werkzaam in regio Rijnland en wilt u er bij zijn? Dat kan. U kunt bij dit evenement aanwezig zijn en participeren in de teams met studenten. Zo kunnen we voor en door studenten invulling geven aan de start voor duurzame inzet. De uitwerking vindt plaats in kleine teams, waarin drie à vier studenten samenwerken met een docent en een of twee personen uit het bedrijfsleven. Dat maakt voor de studenten de aansluiting op het bedrijfsleven gelijk concreet en het levert vaak interessante kruisbestuiving op van ideeën, werkvormen en onderling contact en begrip.

Tweede Kamerleden Kwint en Özdil zijn naar verwachting op de dag zelf aanwezig, evenals verschillende wethouders en beleidsmakers uit de betrokken gemeentes en samenwerkingspartners. Naast de mogelijkheid om uw creativiteit betrokkenheid bij de doelgroep studenten te laten zien, een goede gelegenheid om andere regionale ondernemers te ontmoeten.

Meer informatie en hoe u een bijdrage kan leveren aan dit evenement vindt u op creathon2work of neem contact via contact@creathon2work.nl