Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Doe mee aan de jaarlijkse OFED Arbeidsmarktmonitor

Winkel 1600x900
primary

Hoe ziet de arbeidsmarkt van de elektrotechnische detailhandel (ETD) eruit? En wat betekent dat voor bedrijven en hun (aankomende) werknemers? De OFED Arbeidsmarktmonitor brengt dit voor de branche in beeld.

Waarom dit onderzoek?

De ETD maakt grote veranderingen door. Het groeiende aandeel van online shoppen en de veranderende demografie zijn van invloed op de arbeidsmarkt binnen de branche. De jaarlijkse OFED Arbeidsmarktmonitor geeft inzicht in de kenmerken, de omvang en de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt in de ETD en geeft richting aan toekomstige activiteiten.

Over OFED

OFED is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel. In samenwerking met Techniek Nederland, het FNV en CNV zet OFED zich in voor iedereen die werkt of wil werken in deze branche. Kijk voor meer informatie op de website van OFED.

Wilt u 10 minuten van uw tijd vrij maken om deel te nemen aan dit onderzoek? Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen is uw bijdrage erg belangrijk.

Naar de Arbeidsmarktmonitor

Onder de deelnemers verloten wij een cadeaubon ter waarde van 50 euro. Deelnemen kan tot en met 1 mei 2019.