Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Heeft u uw klanten al uitgenodigd voor een beoordeling?

beoordeling-klantenvertellen
primary

Heeft u uw klanten al uitgenodigd een klantbeoordeling in te voeren in klantbeoordelingssysteem Klantenvertellen?

De afgelopen maanden hebben we veel gecommuniceerd over de nieuwe lidmaatschapscriteria. Criteria waaraan nieuwe leden moeten voldoen en, na een overgangsperiode, ook alle bestaande leden.

Onderdeel van de nieuwe lidmaatschapscriteria is invoering van klantbeoordelingssysteem Klantenvertellen. Vanaf mei gaan we controleren of leden al actief gebruik maken van Klantenvertellen. Dit houdt concreet in dat we zullen onderzoeken of klanten al zijn uitgenodigd een beoordeling in te voeren.

Voor alle duidelijkheid hebben we voor u de planning van de volledige invoering van het klantbeoordelingssysteem nogmaals  in een overzichtelijk schema gezet.

lidmaatschapscriteria-overzicht

Nu aan de slag met Klantenvertellen

Heeft u opdrachten uitgevoerd waarvoor u nog geen beoordeling heeft gekregen? Stuur uw klanten dan nu een uitnodiging om dit te doen.

Lees hier hoe u gebruik maakt van dit systeem.

Maakt u gebruik van een alternatief beoordelingssysteem? Geef dit zo spoedig mogelijk aan ons door via ledenservice@technieknederland.nl.

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik van Klantenvertellen? Neem dan contact op met Henk Koreman.

E: info@klantenvertellen.nl

T: 013 700 97 09