Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Workshop RI&E in de praktijk

show

De Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) helpt je op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Maar hoe maak je als werkgever een RI&E die past bij je bedrijf? In dit webinar ga je aan de slag met zowel de bedrijfs-RI&E als project-RI&E en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan de specialisten van ArboTechniek 

Deze workshops worden aangeboden door Techniek Nederland in samenwerking met ArboTechniekWil je deze sessie liever fysiek bijwonen als workshop? Dit kan op woensdagmiddag 14 juni in de Expo Houten. Kijk hier voor meer informatie. 

Inloggen bedrijfs-RI&E 

De bedrijfs-RI&E gaat over de beleidsmatige aspecten, de werkplaats, kantoor en magazijn en heel globaal over het werk bij klant en in projecten. Ga naar rie.arbotechniek.nl en log hier in met je account van Wij Techniek. Let op: sinds 2022 werkt Wij Techniek voor het inloggen met eHerkenning. Meer informatie over inloggen en je account vind je op www.wij-techniek.nl/account/ 

 

Inloggen project-RI&E 

Aanvullend op de bedrijfs-RI&E kun je met de project-RI&E risico’s in kaart brengen voor werkzaamheden die medewerkers buiten de deur doen. Ga naar projectrie.arbotechniek.nl en maak hier een account aan om in te loggen. Voor de project-RI&E kun je een eigen inlogaccount kiezen.

 


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ nvt

Niet-leden

€ nvt

Uitleg van de Basis RI&E
Aan de slag met de Basis RI&E
Pauze
Uitleg van de Project RI&E
Aan de slag met de Project RI&E
Samenvatting en afsluiting

 Tijd: 09.30 - 12.00 uur

Locatie

Webinar

Adres


Datum en tijdstip

2023-06-15T09:30:00
2023-06-15T12:00:00
2023-06-15T09:30:00 2023-06-15T09:30:00
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL