Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Workshop Veiligheidsladder

Workshop-Veiligheidsladder-1600x900
show

Vanaf 1 januari 2022 nemen opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben ondertekend, veiligheidsbewustzijn als verplichting op in aanbesteding of contracten; ook wel Veiligheid in Aanbestedingen (ViA) genoemd. Daardoor hanteren opdrachtgevers vanaf die datum de Veiligheidsladder (Safety Culture Ladder) om het veiligheidsbewustzijn van bedrijven meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. 

Wij hebben nu een nieuw aanbod. De Veiligheidsladder wordt nu niet in een webinar besproken maar in een fysieke workshop. Op deze manier is er nog meer tijd gereserveerd om dieper in te gaan op de Veiligheidsladder. In deze workshop wordt vooral ingegaan op het self-assessment. Speciaal voor het mkb is namelijk een webtool ontwikkeld waarmee je trede 2 of 3 kunt bereiken door middel van self-assessment. Maar hoe doe je die self-assessment? In deze workshop wordt daar op ingegaan.

 

Na het volgen van deze workshop:

  • Ken je de basisbeginselen van de Safety Culture Ladder.
  • Heb je basiskennis van het Handboek en het Certificatieschema van de SCL.
  • Ben je op de hoogte van de verschillende SCL-producten met focus op de Approved Self-Assessment.
  • Ben je bekend met de mogelijkheden die de Webtool Safety Culture Ladder biedt.
  • Kun je een vragenlijst uitzetten via de Webtool Safety Culture Ladder.
  • Kun je de resultaten van een eerder uitgezette vragenlijst interpreteren en vertalen naar een GAP-analyse en een plan van aanpak.
  • Weet je welke informatie en documentatie voorgelegd dient te worden aan een CI voor een trede-indicatie.

Deze workshop is bedoeld voor KAM-managers, (Q)HSE-managers, teamleden van een SCL-project, preventiemedewerkers, veiligheidskundigen, veiligheidsadviseurs van installatiebedrijven uit het mkb met 50-100 werknemers. 

 

Data en tijd
U volgt 2 keer een dagdeel. De eerste workshop vindt plaats op 11 oktober en het tweede deel op 11 november van 9:00 uur tot 13:00 uur.
Er is maximaal plek voor 12 cursisten.

 

Deze workshop wordt u aangeboden door WijTechniek, ArboTechniek en Techniek Nederland. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U dient alleen wel lid te zijn van Techniek Nederland.

 


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. Dit dient schriftelijk te gebeuren. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

Locatie

Van der Valk Breukelen

Adres

Stationsweg 91
3621 LK BREUKELEN UT

Datum en tijdstip

2021-10-11T09:00:00
2021-10-11T13:00:00
2021-10-11T09:00:00 2021-10-11T09:00:00 Nederland 2021-09-16T09:00:00 2021-10-10T09:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL