Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Workshop Basis Aanbestedingen

show

Aanbesteden is het inkoopproces waarbij de opdrachtgever partijen uitnodigt om een aanbod te doen. Overheidsopdrachtgevers zijn verplicht om aanbestedingsregels te volgen. Er zijn aanbestedingsregels om er voor te zorgen dat de overheid verantwoord omgaat met inkopen. De overheid moet bijvoorbeeld onder andere transparant, eerlijk, objectief en proportioneel handelen. Hierdoor verloopt inkoop bij een publieke organisatie anders dan bij een private organisatie.  

Deze workshop behandelt de basis van het aanbesteden. De wet- en regelgeving en de belangrijkste principes die van toepassing zijn op aanbestedingen komen uitgebreid aan bod. We kijken naar de verschillende fasen van een aanbestedingsprocedure en delen kennis over selectiecriteria, uitsluitingsgronden en gunningscriteria. Deze workshop geeft belangrijke handvatten die deelnemers helpen toekomstige aanbestedingsprocedures succesvol te doorlopen.

Doelgroep

De workshop Basis Aanbestedingen richt zich op iedereen die betrokken is bij een aanbestedingstraject. De workshop is alleen toegankelijk voor leden van Techniek Nederland.

Inhoud

Tijdens de workshop komen de onderstaande onderwerpen aan bod:

 

  • Definitie, doel en verschillende soorten aanbestedingen
  • Wet, regelgeving en algemene beginselen
  • Het doorlopen van een aanbestedingsprocedure
  • Selectiecriteria, uitsluitingsgronden en gunningscriteria
  • Rechtsbescherming en nota van inlichtingen
  • Beter aanbesteden
  • Tenderkostenvergoeding
  • De rol van marktvisie

De kennis wordt overgebracht door een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden

 

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 545,- (excl. btw) per deelnemer. Dit is inclusief lunch en lesmateriaal.
Deelname is alleen mogelijk voor leden van Techniek Nederland.

 

Afsluiting

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een Bewijs van deelname. 

 

Incompany

Wilt u deze training liever volgen met uw afdeling of bij u in het bedrijf? Dat kan met onze incompany trainingen. Deze trainingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een incompany training zijn op offertebasis.

 

 

 

 

 


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen zijn wij genoodzaakt u het gehele cursusgeld in rekening te brengen.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ 545,-

Niet-leden

€ nvt

Inloop: 09.00 uur

Start training: 09.30 uur

Lunch: 12.15 - 13.00 uur

Vervolg training: 13.00 uur

Einde: 16.00 uur

Locatie

Techniek Nederland

Adres

Korenmolenlaan 4
3447 GG WOERDEN

Datum en tijdstip

2023-06-08T09:30:00
2023-06-08T16:00:00
2023-06-08T09:30:00 2023-06-08T09:30:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL