Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Werken en leren in de elektrotechnische detailhandel en reparatiebranche

detailhandel-UV06882-1600
show

Het vinden en binden van goede medewerkers is voor veel bedrijven een stevige uitdaging. Op deze ledenbijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over hoe we het werken en leren in de ETD en reparatiebranche aantrekkelijker maken. En krijg je praktische tips hoe je medewerkers beter aan je kunt binden.

We zijn te gast bij het ROC van Amsterdam waar men bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe opleiding voor reparateurs. We laten ons inspireren hoe zij studenten enthousiasmeren voor het werken in de ETD en reparatiebranche en bespreken hoe we dit landelijk kunnen toepassen.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Kees Hagens (Rijnland Advies) neemt je mee in zijn onderzoek ‘Werken en leren in de elektrotechnische detailhandel en reparatiebranche’. Het geeft een overzicht van de beschikbare functies in de detailhandel, reparatie en refurbishing en de bijhorende instroomeisen en doorstroommogelijkheden.
  • OFED laat zien hoe je de ETD Academy kunt inzetten om medewerkers zich verder te laten ontwikkelen in hun vak. Je krijgt een overzicht van de beschikbare trainingen, een inkijkje in de recent toegevoegde trainingen en een vooruitblik naar wat er nog gaat komen.
  • Sarah Droge (ROC van Amsterdam) vertellen over hun opleidingen voor de detailhandel en de nieuwe opleiding voor reparateurs die in de maak is. Zij delen tips hoe je een aantrekkelijke werkgever kunt zijn voor de nieuwe generatie.
Leden

Niet-leden

16.30 uur: Inloop met drankje en snack

17.00 uur: Werken en leren in de elektrotechnische detailhandel en reparatie

19:00 uur: Hapje en drankje

Deze bijeenkomst stond eerder gepland op woensdag 26 juni 2024, maar is verplaatst naar maandag 23 september 2024. 

Locatie

ROC van Amsterdam Zuidoost

Adres

Bijlmerdreef 1289
1103TV Amsterdam ZUIDOOST

Datum en tijdstip

2024-09-23T16:30:00
2024-09-23T19:00:00
2024-09-23T16:30:00 2024-09-23T16:30:00 Nederland 2024-05-21T08:30:00 2024-09-23T17:00:00
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL