Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar: Succesvol ondernemen in zonnestroom: advies, installatie en garantie

show

Wij nodigen je uit voor het webinar ‘Succesvol ondernemen in zonnestroom: advies, installatie en garantie’ op donderdag 27 juni 2024 van 15:30 tot 16:30 uur.

In dit webinar bespreken we belangrijke onderwerpen waarmee je als zonnestroominstallateur regelmatig te maken hebt:

  • Hoe stel je transparante en realistische berekeningen op, over de te verwachte kosten en baten van het zonnestroomsysteem? Je krijgt een demonstratie van de speciale tool die in ontwikkeling is en waar we graag input op krijgen van onze leden.
  • De lange levensduur van zonnepanelen en omvormers zorgt voor veel vragen over het verstrekken van garanties en de rechten van de zonnestroominstallateur. Je krijgt uitleg over de wettelijke rechten van jouw klanten en jouw eventuele verhaalsmogelijkheden bij de betreffende leverancier.
  • De verslechterde marktsituatie zorgt mogelijk voor overcapaciteit aan personeel. We bespreken de mogelijkheden van ondersteuning voor bedrijven die zijn aangesloten bij Wij Techniek om je verder te helpen.

Doe mee aan dit interessante webinar dat wordt georganiseerd door de Vakcommissie Zonne-energie van Techniek Nederland! Na aanmelding ontvang je een week voor aanvang je de link voor MS Teams. 

Twee weken na het webinar komt de opname hiervan beschikbaar.


 

Leden

Niet-leden

27 juni 2024 van 15:30 tot 16:30 uur

Locatie

Online via MS Teams

Adres


Datum en tijdstip

2024-06-27T15:30:00
2024-06-27T16:30:00
2024-06-27T15:30:00 2024-06-27T15:30:00 2024-05-23T08:30:00 2024-06-27T17:00:00
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL