Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar wettelijke CO-certificering

UV04746
show

Op 28 mei 2019 heeft de Tweede kamer het wetsvoorstel Certificering gasverbrandingsinstallaties aangenomen. De planning is dat vanaf 1 juli 2020 de wettelijke CO-certificering in werking gaat treden. Vanaf 1 januari 2022 mogen alleen gecertificeerde installatiebedrijven werken aan cv installaties. Dus moeten ook uw monteurs aantoonbaar vakmanschap bezitten op basis van nieuwe eisen. In dit webinar geven we uitleg over de inhoud, planning en voortgang van de wet en wat de CO-certificering betekent voor uw bedrijf.

U kunt het webinar hieronder terugkijken (video start na registratie).

 

Techniek Nederland is druk bezig met verschillende partners om het hele traject van de certificering in te richten. In een stappenplan geven we alle uitleg, middelen en ondersteuning die u als lid kunt gebruiken op weg naar certificering.

Tijdens dit  webinar kunt u vragen stellen die we proberen direct te beantwoorden of anders na de webinar persoonlijk via de mail beantwoorden.

Na het  webinar weet u hoe het traject CO-certificering eruit gaat zien, wat u ervoor nodig hebt, waar u alle informatie kunt vinden en welke stappen u moet nemen ter voorbereiding.

Dit zijn de onderdelen van de webinar:

  • Aan welke eisen moet u als ondernemer voldoen?
  • Aan welke eisen moeten uw monteurs voldoen?
  • Hoe vraagt u de certificering aan?
  • Hoe blijft u een gecertificeerd bedrijf?
  • Wat doet Techniek Nederland om hun leden te begeleiden in dit proces?

Deze CO-certificering geldt voor de hele installatiesector, dus niet alleen voor de leden van Techniek Nederland. Niet-leden hebben natuurlijk dan niet het voordeel van de ondersteuning en de middelen die Techniek Nederland beschikbaar stelt. Dit traject zou een goede reden kunnen zijn om lid te worden zodat meer installateurs een goede start kunnen maken als gecertificeerd bedrijf en wij als sector kunnen laten zien wat echt vakmanschap inhoudt!

Dit  webinar staat ook open voor niet-leden. Kent  u een collega bedrijf dat geen lid is maar wel gespecialiseerd is in verwarmingsinstallaties? Stuur dan de link naar het webinar door.

Sprekers

Remco van der Linden – Hoofd afdeling Techniek en Markt van Techniek Nederland
De afdeling Techniek & Markt houdt zich bezig met de belangrijkste thema’s die er in de installatiesector spelen op dit moment. Dit doen we door producten, diensten en activiteiten rond ‘techniek en markt’ te ontwikkelen om onze leden op weg te helpen in de marktontwikkelingen.  Remco van der Linden is projectleider van het traject rondom de CO-certificering en de linking pin naar alle externe partners waar we mee samenwerken.

Fred Vos – vakspecialist Klimaattechniek Techniek Nederland
Fred Vos is binnen Techniek Nederland de inhoudsdeskundige op het gebied van verwarmingstechnieken. Hij is vanaf het begin betrokken bij dit traject en een belangrijke adviseur als het gaat om het veilig werken met cv-installaties.

Marielle Koenen van Scholtes installatietechniek in Monster
Marielle is vanuit de praktijk betrokken geweest bij het samenstellen van het online kwaliteitshandboek dat voor elk bedrijf de leidraad wordt voor de kwaliteitswaarborg en aan de eigen situatie aangepast kan worden. Zij vertelt waar ze in de praktijk tegen aan gelopen is in de voorbereiding voor de CO-certificering.

Leden

€ 0,00

Niet-leden

21 januari 2020
15.00 uur

Aanmelding is gesloten.

Bekijk hier het webinar terug (de video start na registratie).

Locatie

Webinar

Adres


Datum en tijdstip

2020-01-21T15:00:00
2020-01-21T16:00:00
2020-01-21T15:00:00 2020-01-21T15:00:00 2020-01-09T08:00:00 2020-01-21T14:30:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 07 90 | E-MAIL