Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar: waterzijdig inregelen als voorwaarde voor verduurzaming

show

Met de toenemende vraag naar warmtepompen en de voortdurende focus op isolatie moeten we niet uit het oog verliezen dat een goed ingeregeld systeem op een lagere temperatuur de voorwaarde is voor het verduurzamen van de warmtevraag. Techniek Nederland neemt je tijdens dit webinar graag mee in het belang, de theorie en de praktijk rond het verwarmingssysteem.  

 Na aanmelding ontvang je de link voor de MS-Teams meeting. 

  • Belang: Waarom moet je de temperatuur verlagen van een installatie en waarom is het als installateur verstandig om het aan te bieden?  
  • Theorie: Hoe dimensioneer je een efficiënt verwarmingssysteem met een lage temperatuur en hoe regel je ‘m in?  
  • Praktijk? Hoe ga je het gesprek aan met de VVE en de klant? Hoe zorg ik ervoor dat mijn personeel en bedrijf zo ver zijn om aan de slag te gaan? (voorbeeld uit de praktijk). 

Het antwoord op deze vragen krijg je tijdens dit webinar. Ook is er ruimte voor vragen.  

Terugkijken 

Enkele weken na het webinar kan je de opname terugkijken via Techniek Nederland - YouTube. 

Leden

Niet-leden

  • 16:00 - 17:15 uurWebinar

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2023-10-09T16:00:00
2023-10-09T17:15:00
2023-10-09T16:00:00 2023-10-09T16:00:00 2023-09-13T08:30:00 2023-10-09T12:30:00
secondary
Valerie Stubbe 02 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL