Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar Vakgroep SignTechniek

signtechniek
show

U krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Welke nieuwe producten heeft de vakgroep SignTechniek voor u ontwikkeld? Door Ton van der Schoot, voorzitter Vakgroep SignTechniek
  • Welke gevolgen heeft het omzetten van de cursus Technisch Beheerder Lichtreclame naar  Technisch Beheerder SignTechniek? Zijn er gevolgen voor de erkenningsregeling en de manier waarop de cursus vanaf komend voorjaar wordt aangeboden? Door Remco Pakker, Wij Techniek.
  • Hoe kan ik op een verantwoorde manier oude armaturen / lichtbronnen innemen? Door Gied van Hoorn, Lightrec.
  • Hoe kan ik inspectie en onderhoud, dat volgt uit wetten en normen in verband met de veiligheid, commercieel inzetten bij mijn opdrachtgevers? Door Richard van der Lind, allround Signservice.
  • Wat is de stand van zaken van de brancheverkenning die de vakgroep SignTechniek laat uitvoeren? Wat is er al te melden? Wat gaat de vakgroep doen met de resultaten? Door John van der Stelt, Forel consulting.

Natuurlijk is er ook ruimte voor discussie, vragen en antwoorden voor u als deelnemer.

Dit webinar staat ook open voor niet-leden. Kent u een collega bedrijf dat geen lid is maar wel werkzaam is in de SignTechniek? Stuurt u dan gerust de informatie door.

Leden

€ 0,00

Niet-leden

€ 0,00

23 november 2020

15:00 - 17:00 uur

Locatie

Online

Adres

Online

Datum en tijdstip

2020-11-23T15:00:00
2020-11-23T17:00:00
2020-11-23T15:00:00 2020-11-23T15:00:00 2020-10-15T08:30:00 2020-11-22T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL