Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar ‘Uitbreiden van (gelijkspanning) apparatuur op bestaande schakel- en verdeelinrichting’

UV05573-1600x900-laadpaal-auto
show

Door de energietransitie zal u de komende tijd steeds vaker (gelijkspanning) apparatuur moeten aansluiten op bestaande schakel- en verdeel inrichting. Dit is apparatuur zoals laadinrichtingen, PV-panelen, warmtepompen en opslagsystemen van stroom zoals accu’s en thuisbatterijen.

De Vakcommissie Elektrotechnisch Installatiebedrijf (VEI) organiseert dit webinar voor haar achterban en andere geïnteresseerden. Tijdens dit webinar van Techniek Nederland vertellen twee trainers wat hierbij voor u als installateur van belang is. Uiteraard zijn de recent aangepaste normeringen van de NEN1010-2020 meegenomen in deze training en is er volop de gelegenheid om vragen te stellen.

 

Trainers

  • Martien Kuijpers
  • Anton Kerkhofs
Leden

Niet-leden

Dinsdag 22 juni 2021
15.00-16.30 uur
Online

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2021-06-22T15:00:00
2021-06-22T16:30:00
2021-06-22T15:00:00 2021-06-22T15:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL