Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar: waar staan we op dit moment met DC (gelijkspanning) in Nederland?

UV05923-warmtepomp-omvormer-1600x900
show

De werkgroep Gelijkstroom vaan de vakcommissie VEI organiseert een webinar met het onderwerp: waar staan we op dit moment met DC (gelijkspanning) in Nederland? Wij nodigen u als beleidsmaker of engineer graag uit om deel te nemen aan dit webinar 

In een korte tijd krijgt u een update van de stand van zaken rondom techniek, normalisatie, eisen en verwachtingen voor de nabije toekomst. Daarnaast is er ruim voldoende tijd om tijdens het webinar uw vragen te stellen aan de experts. 

Heeft u nu al concrete vragen die u graag beantwoord wilt zien, stuur dan een mail naar j.vanvugt@technieknederland.nl. Wij streven ernaar om tijdens het webinar alle vragen te behandelen, en als dat niet mogelijk is worden deze op een later tijdstip alsnog beantwoord.

Voor informatie over de gastheer en de sprekers kijk hier.


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ --

Niet-leden

€ --

Onder leiding van Michael Waltman gaan Henry Lootens en Harry Stokman, beiden DC promotors en experts van het eerste uur, ons meenemen bij het behandelen van de volgende vragen:  

  • - Waarom DC, wat zijn de toepassingen? 
  • - Wat is er technisch al mogelijk? 
  • - Hoe staat het met normering? 
  • - Welke kennis en kunde moeten we hebben? 
  • - Zijn er al projecten gerealiseerd in Nederland?  
  • - Hoe ziet de toekomst eruit voor ons als installatiebedrijven met de combinatie van DC en AC? 

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2022-04-12T15:00:00
2022-04-12T16:30:00
2022-04-12T15:00:00 2022-04-12T15:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL