Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar rookgasafvoeren: alles wat je moet weten als je op het dak werkt

UV04820-dakdekkers-1600x900
show

Vinden jouw werkzaamheden op het dak plaats of werk je direct aan rookgasafvoeren? Let dan op! Techniek Nederland organiseert het webinar rookgasafvoeren: alles wat je moet weten als je op het dak werkt! Meld je aan en doe mee!

Wij krijgen dagelijks veel vragen binnen over rookgasafvoeren. De vakcommissies VSE en VKD hebben daarom besloten een gratis webinar te organiseren waarin we diverse vragen voor alle geïnteresseerde leden beantwoorden. Een greep uit de vragen die bij ons binnenkomen:

  • Mag ik de rookgasafvoer tijdelijk aanpassen als ik zonnepanelen leg of andere werkzaamheden verricht aan het dak?
  • Moet ik CO-gecertificeerd zijn om de rookgasafvoer te vervangen?
  • Hoe zit het met inliners en hoe ver moet de rookgasafvoer nu van het ventilatierooster bij het raam geïnstalleerd worden? 
  • Welke eisen worden gesteld aan het beugelen?

Het onderwerp is van belang voor iedereen die op het dak werkt of direct werkt aan rookgasafvoeren. Wij hebben de specialisten Henk Bruining en Jan Mondria uitgenodigd om jullie vragen kunnen beantwoorden.

Meld je gratis aan! Daarna ontvang je een bevestiging en de link voor deelname aan de MS-teams meeting.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ --

Niet-leden

€ --

Webinar

15.00 – 16.30 uur

Locatie

Webinar

Adres


Datum en tijdstip

2023-04-17T15:00:00
2023-04-17T16:30:00
2023-04-17T15:00:00 2023-04-17T15:00:00
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL