Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar Binnenverlichting: ontwikkelingen, normen en wetten

Binnenverlichting webinar
show

Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van Binnenverlichting? Welke normen en wetten veranderen? Wat betekent dit voor mij als installateur op het gebied van binnenverlichting? Dat, en meer, hoort u tijdens het webinar ‘Binnenverlichting: ontwikkelingen, normen en wetten’. U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Nieuws vanuit de commissie Verlichting van Techniek Nederland, waaronder de cursus en erkenningsregeling Binnenverlichting en het initiatief om films te maken om het vakgebied in beeld te brengen. Door Maarten Loerakker, voorzitter Commissie Verlichting van Techniek Nederland.
  • Nieuwe norm voor de verlichting van binnen-werkplekken: wat verandert er voor u? Door Adrie de Vries, Scientist Lighting application bij Signify.
  • De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb): wat is het en wat betekent dit voor de verlichtingsmarkt? Door Jacques van der Krogt, voorzitter Commissie Innovatie van Techniek Nederland.

Natuurlijk is er ook ruimte voor discussie, vragen en antwoorden voor u als deelnemer.Leden

Niet-leden

15 juni

15.00 - 17.00 uur

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2021-06-15T15:00:00
2021-06-15T17:00:00
2021-06-15T15:00:00 2021-06-15T15:00:00 2021-04-21T08:00:00 2021-06-14T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL