Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Wat zijn mijn rechten en plichten als werkgever?

UV03396
show

Het werk neemt toe en het is belangrijk dat de productiviteit optimaal is. Het functioneren van uw werknemers is hierbij cruciaal. Maar wat als dit niet zo is? Of wat als de zaken zo goed gaan dat het nodig is om personeel aan te nemen. Er moet veel geregeld worden en in goede banen worden geleid. Techniek Nederland ondersteunt u hierbij.

Weet u ons al te vinden?
Als lid van Techniek Nederland kunt u kosteloos juridisch advies inwinnen bij uw branchevereniging.

Duizenden leden wisten ons weten te vinden voor bijvoorbeeld een concreet antwoord op een juridische vraag, maar ook voor juiste middelen om een probleem op te lossen. Wat kan er wel én wat kan er niet in een arbeidsovereenkomst opgenomen worden? Hoe bepaal ik op welk salaris een werknemer minimaal recht heeft? Wat kunt u doen bij een niet functionerende werknemer?

Haal dus meer uit uw lidmaatschap en meld u gratis aan!

Leden

€ 0

Niet-leden

€ -

  • 15:30 - 16:00 uurInloop
  • 16:00 - 18:00 uurPresentatie
  • 18:00 - 19:30 uurAfsluiting met aansluitend dinerbuffet
  • 19:30 uurEinde

Aanmelden 
Meld uzelf en/of uw collega’s nu aan via de aanmeldbutton op deze pagina. Deelname is kosteloos.

Wilt u deze bijeenkomst op een ander moment bijwonen? Bekijk dan het overzicht met alle data en locaties.

Bent u verhinderd? 
Tot twee dagen tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Locatie

Van der Valk Hotel Witte Bergen - Hilversum

Adres

Rijksweg 2
3755 MV EEMNES

Datum en tijdstip

2019-04-15T15:30:00
2019-04-15T19:30:00
2019-04-15T15:30:00 2019-04-15T15:30:00 Nederland 2019-03-05T08:00:00 2019-04-13T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 06 55 | E-MAIL

bullets

Bijeenkomst exclusief voor leden.
Log in voor aanmelden.

Inloggen