Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Warmtepomp-event Hoofddorp

show

Op 17 oktober vindt de officiële ingebruikname van het Warmtepompcentrum Noord-Holland in Hoofddorp.

Dit centrum – het praktijklokaal voor warmtepompen in ons land – is tot stand gekomen met steun van diverse partners en overheid.  Het voorziet in de behoefte van de installatiebedrijven om zich optimaal voor te bereiden op een toekomst zonder gas, met méér warmtepompen en zo een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Speciale Leergang Warmtepompen

De komende jaren zullen steeds meer woningen en gebouwen worden aangesloten op warmtepompen. Installateurs die kennis hebben van deze techniek kunnen een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving. UNETO-VNI, opleidingsfonds OTIB, Installatiewerk Nederland, ROVC Technische Opeldingen, de industrie en de overheid helpen u om deze kennis op te doen. Hiervoor is een speciale Leergang Warmtepompen ontwikkeld. Zo kunnen installatiebedrijven zich optimaal voorbereiden op een toekomst met minder cv-ketels en méér warmtepompen!

Aanmelden

Meld u snel aan via de blauwe aanmeldknop aan de rechterzijde. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Valerie Stubbe, T. 079 325 06 55 of E. v.stubbe@uneto-vni.nl.

Leden

Niet-leden

Locatie

Nova College / InstallatieWerk

Adres

Hoofdweg 868
2132 MC HOOFDDORP

Datum en tijdstip

2018-10-17T15:00:00
2018-10-17T18:00:00
2018-10-17T15:00:00 2018-10-17T15:00:00 2018-10-09T08:00:00 2018-10-15T17:00:00