Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vragenuurtje: Kritische bepalingen in de NEN 1010 voor beheer, onderhoud en inspecties

Techniek-NL---0211
show

Op maandag 26 september verzorgt de Vakcommissie Beheer, Onderhoud en Inspectie (BOI) de derde editie van het vragenuurtje. Vakcommissielid Jay Smeekes geeft een presentatie over een aantal kritische bepalingen in de nieuwe NEN1010 voor zowel Beheer en Onderhoud als Inspecties. Wat houden deze bepalingen in en waar moet je op letten?

Het vragenuurtje is bij uitstek dé mogelijkheid om in het kort te worden bijgepraat en je vragen rond dit onderwerp te stellen.

Het vragenuurtje is digitaal toegankelijk voor alle leden van Techniek Nederland die geïnteresseerd zijn in Beheer, Onderhoud en Inspectie. Meedoen is uiteraard gratis. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de link van de MS-Teams meeting.
Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

19:00 - 20:00 uur
Vragenuurtje


Locatie

online

Adres

MS Teams

Datum en tijdstip

2022-09-26T19:00:00
2022-09-26T20:00:00
2022-09-26T19:00:00 2022-09-26T19:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL