Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Veiligheidsladder (online)

show

Vanaf 1 januari 2022 nemen opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben ondertekend, veiligheidsbewustzijn als verplichting op in aanbesteding of contracten; ook wel Veiligheid in Aanbestedingen (ViA) genoemd. Daardoor hanteren opdrachtgevers vanaf die datum de Veiligheidsladder (Safety Culture Ladder) om het veiligheidsbewustzijn van bedrijven meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken.

Waarom de online Zomerwebinars Veiligheidsladder doen?

Bent u door uw opdrachtgever geïnformeerd over het moeten voldoen aan de Veiligheidsladder of wilt u daar zelf, zonder eis van externen, mee aan de slag? Doe dan mee aan dit praktische webinar, waarin we ingaan op het proces dat doorlopen wordt, wat komt kijken bij een self-assessment en welke voordelen zijn er voor uw bedrijf.

Self-assessment

In aanbestedingen wordt door opdrachtgevers die de Governance Code hebben ondertekend, vanaf 1 januari trede 2 verplicht gesteld voor (onder)aannemers. Op basis van de waarde van het contract en bijbehorend risicoprofiel (hoog/gemiddeld/laag risico) moet men voldoen aan een bepaalde vorm van verificatie. In dit webinar gaan we in op de laagste vorm van verificatie: het self-assessment.

Programma

  • De duur van dit interactieve webinar is 2 uur.
  • Het zal plaatsvinden in Microsoft Teams met een groep van maximaal 12 mensen in verband met het interactieve karakter van de sessie.
  • Installatiebedrijven hebben doorgaans een risico impact dat laag is gekwalificeerd en uitgaande van de contractwaarde zullen de bedrijven of op moeten gaan voor een Approved Self Assessment of voor de SCL Light. Beide auditvormen zullen in dit webinar aandacht krijgen.
  • Deelnemers krijgen kort voor de sessie een filmpje toe gezonden, waarmee we ze oproepen om hun vragen alvast met ons te delen. Vragen die meer voorbereiding vragen kunnen dan op voorhand al meegenomen worden.

Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

Mocht deze datum niet schikken dan kunt u misschien terecht op een van de andere data:

8 juli of 13 juli.


Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ --

Niet-leden

€ --

Locatie

online

Adres


Datum en tijdstip

2021-09-07T09:00:00
2021-09-07T11:00:00
2021-09-07T09:00:00 2021-09-07T09:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL