Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Veilig werken voor monteur en uitvoerenden leidinggevenden

show

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden in de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft uw Arbo-kennis actueel, kunt u meteen aan de slag met nóg veiliger en gezonder werken en ziet u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet.

Wat kunt u verwachten?
De Praktijkdag Veilig Werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst met verschillende modules onder leiding van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid. Zij praten u bij over de actuele wetgeving en technieken en geven u praktische handvatten om uw veiligheid op de werkvloer te vergroten. Daarnaast wisselt u ervaringen uit met collega’s van andere bedrijven en doet u genoeg kennis en inspiratie op om direct met veilig en gezond werken aan de slag te gaan. De Praktijkdagen starten om 8.30 uur en sluiten af om 16.45 uur.

Optioneel kunt u deelnemen aan de avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ – Daarnaast is er de optie om het certificaat Bouwspraak te behalen. Voor het behalen van beide certificaten geldt de voorwaarde dat je hebt deelgenomen aan de Praktijkdag Veilig en Gezond Werken. De avondmodule duurt tot 20.30 uur

Na afronding ontvangt u een certificaat van deelname. En wanneer u VCA-gecertificeerd bent, tellen de workshops als toolboxen mee.

Bekijk hier meer informatie over het programma en de verschillende modules.

Print hier de brochure.

 
Na afronding ontvangt u een certificaat van deelname. En wanneer u VCA-gecertificeerd bent, tellen de workshops als toolboxen mee.

Kosten
De kosten voor deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden (zes modules) bedragen 75 euro per persoon, exclusief BTW. De lunch is inbegrepen.
De extra kosten voor de avondmodule ‘Certificaat Hoogwerker’ bedragen 125 euro per certificaat per persoon, exclusief BTW (inclusief eenvoudige avondmaaltijd).

Bekijk een overzicht van alle praktijkdagen in 2020


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

Programma

8.00 uur            Ontvangst van deelnemers

8.30 uur            Plenaire opening

16.15 uur          Evaluatie en plenaire afsluiting

16.45 uur          Aanvang avondmodule Certificaat Hoogwerker of Certificaat Bouwspraak

Locatie

Van der Valk Hotel Nieuwerkerk

Adres

Parallelweg Zuid 185
2914 LE NIEUWERKERK AD IJSSEL

Datum en tijdstip

2020-09-02T08:30:00
2020-09-02T16:30:00
2020-09-02T08:30:00 2020-09-02T08:30:00 Nederland 2020-01-21T09:00:00 2020-09-01T09:00:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 5432 790 | E-MAIL