Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenbijeenkomst Vakgroep SignTechniek

show

Tijdens de ledenbijeenkomst van de Vakgroep SignTechniek staan er Diverse onderwerpenop de agenda. Zo praten wij u bij over ontwikkelingen op het vlak van de draadloze led, 3D-printing in de SignTechniek, EMC, CE en de relevantie daarvan voor uw vak. Ook zal worden ingegaan op een initiatief van diverse gemeenten om te komen tot een aanvraagformulier voor led display centers, lichtreclame waarbij de vakgroep natuurlijk betrokken is. Tevens zal worden gekeken naar de inhoud van de norm EN 50107-3, zoals bekend van belang voor uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Tijdens de bijeenkomst praten wij u bij over de volgende onderwerpen:

  • De draadloze led en 3D-printing komen steeds verder op, ook in de Signbranche. Op diverse momenten de afgelopen jaren is er al de nodige aandacht aan besteed. Het bedrijf Stogger zal op de ledenbijeenkomst ingaan op hun ontwikkelingen en wat dit kan betekenen voor de branche en uw bedrijf. Bent u hier al mee bezig of overweegt u dit? Heeft u alle relevante informatie reeds? En welke mogelijkheden zijn er op dit moment al? Deze en andere vragen zullen worden besproken.
  • Verlichting en EMC en alles wat daarmee samen hangt. Is het van belang? Zeker! Wordt het belang altijd gezien en is alles duidelijk? Nee, niet vaak genoeg! Dekra heeft een naam op dit vlak en hebben ook zeker kennis van de installatiebranche. Zij zullen ingaan op dit onderwerp.
  • De EN 50107-3 is reeds enige jaren onderwerp van gesprek en dan met name: wat is nieuw, wat wordt anders en wat betekent dit voor mijn bedrijf? Vorig jaar was een en ander nog onderhanden werk. Nu is de norm beschikbaar bij NEN en zullen we er op de ledenbijeenkomst aandacht aan besteden door de hoogtepunten met u door te nemen. Let op: deze norm kunt u aanschaffen bij het NEN; het is geen product van de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland en kan dus ook niet beschikbaar worden gesteld vanuit de vakgroep.
  • Niet in de laatste plaats zal er aandacht zijn voor de resultaten en verwachte ontwikkelingen vanuit het herijkingstraject. Wat gaat de vakgroep doen om beter invulling te kunnen geven aan de aangepaste naam en identiteit?

Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

Niet-leden

  • 09:00 - 09:30 uurOntvangst
  • 09:30 - 12:00 uurLedenbijeenkomst met diverse sprekers / onderwerpen
  • 12:00 - 13:00 uurLunch
  • 13:00 uurAansluitend beursbezoek op eigen gelegenheid

Natuurlijk is er ruimte voor netwerken tijdens de lunch en heeft u na de lunch de hele middag de tijd om de beurs Sign & Print Expo te bezoeken. Let op: aanmelding voor de beurs dient u zelf in orde te maken, via booking/nl/sign-print-expo-2019/gorinchem.

Locatie

Evenementenhal Gorinchem

Adres

Franklinweg 2
4207 HZ GORINCHEM

Datum en tijdstip

2019-03-27T09:00:00
2019-03-27T13:00:00
2019-03-27T09:00:00 2019-03-27T09:00:00 Nederland
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 06 55 | E-MAIL