Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Training Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI)

show

Versterk je kennis en vaardigheden met onze VRKI-training: Deze zomer start de Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland met de training Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Dankzij een unieke samenwerking met SOBA Security Opleidingen bieden we deze training aan tegen een zeer gereduceerd tarief. Er zijn twee trainingsdata beschikbaar en om elk bedrijf de kans te geven deel te nemen, is het aantal inschrijvingen beperkt tot twee personen per bedrijf. 

Waarom VRKI? 

De VRKI is een essentieel instrument voor het maken van een globale risico-inschatting met betrekking tot diefstal en inbraak, toepasbaar op zowel woningen als bedrijven. Op basis van deze risico-inschatting wordt bepaald in welke risicoklasse een pand valt en welke beveiligingsmaatregelen nodig zijn. Deze keuze is mede gebaseerd op de risico-acceptatie van verzekeraars. Hoewel VRKI niet wettelijk verplicht is, speelt het een cruciale rol bij het ontwerpen, opleveren en onderhouden van (gecertificeerde) beveiligingssystemen, zoals de BORG en de VEB 4 kwaliteitsregelingen.  

Meer weten over VRKI...

Inhoud van de training 

De training behandelt de nieuwste versie van de VRKI 2024 en omvat: 

VRKI Deel A 

 • Inleiding 
 • Bepalen van de risicoklasse voor woningen 
 • Bepalen van de risicoklasse voor bedrijven 
 • Intakedocument 
 • Samenvatting VRKI 2.0 Versie 2024 

VRKI Deel B 

 • Operationele definities 
 • Definities van maatregelen 
 • Voorschriften 

Voor wie is deze training bedoeld? 

De training is geschikt voor iedereen die meer wil weten over de VRKI 2024, zowel MBV-ers als TBV-ers. Na afloop ontvangen deelnemers een volwaardig bewijs van deelname. 

Data en tijden 

De training wordt gegeven in één lesdag van 09.00 tot 16.00 uur. Kies uit een van de volgende data: 

 • Vrijdag 19 juli 2024 
 • Donderdag 22 augustus 2024

Kosten en aanvullende informatie 

 • Prijs: € 95,- inclusief lesmateriaal, lunch en een bewijs van deelname 
 • Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor om de plaats te wijzigen en/of de training te annuleren

Inschrijven 

Mis deze kans niet om je kennis te verdiepen en je vaardigheden te versterken op het gebied van risicoklassenindeling. Schrijf je vandaag nog in en verzeker je van een plek! 

 

Leden

€ € 95

Niet-leden

€ -

 • Inloop                 08:30 - 09:00
 • Training deel A  09:00 - 12:00
 • Pauze                  12:00 - 12:30
 • Training deel B  12:30 - 16:00

Locatie

De Hall

Adres

Korenmolenlaan 4
3447 GG WOERDEN

Datum en tijdstip

2024-07-19T08:30:00
2024-07-19T16:00:00
2024-07-19T08:30:00 2024-07-19T08:30:00 Nederland 2024-07-02T08:30:00 2024-07-18T17:00:00
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL