Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Terugkomdag ComfortInstallateurs 2018

show

Bent u ComfortInstallateur of bent u geïnteresseerd om de erkenning Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW) aan te vragen? Kom dan naar de Terugkomdag LZTW op 17 oktober a.s.

UNETO-VNI organiseert deze jaarlijkse terugkomdag samen met OTIB in het kader van permanente educatie (PE). Technisch beheerders LZTW bij de bedrijven die in het KvINL-register staan, zijn verplicht om deel te nemen aan deze terugkomdag om de erkenning te behouden. 

Heeft u nog niet officieel de erkenning LZTW aangevraagd omdat u nog niet alle opleidingen heeft gedaan? Of omdat u er nog niet aan toegekomen bent? Ook dan zien wij u graag op een van deze terugkomdagen. Deze dagen zijn namelijk ook bedoeld voor installateurs die interesse hebben in het traject ComfortInstallateur.

Data en locaties en aanmelden
De Terugkomdagen zijn op drie data op drie verschillende locaties gepland, met hetzelfde programma. Dit keer zijn we te gast bij Vegro, waar we een convenant mee hebben afgesloten voor samenwerking met ComfortInstallateurs.
U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst van 17 oktober via de aanmeldbutton op deze pagina.

U hoeft slechts één van de bijeenkomsten bij te wonen. Naast bijscholing is netwerken en kennis delen onderdeel van deze dag. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Voor wie interessant?
De bijeenkomst is verplicht voor technisch beheerders LZTW bij installatiebedrijven, maar is ook interessant voor directeuren, projectleiders, werkvoorbereiders en leidinggevende monteurs van bedrijven actief op het gebied van woningaanpassingen voor senioren en levensloopbestendig wonen. De bijeenkomst is interessant voor leden van UNETO-VNI en niet-leden die geïnteresseerd zijn in het traject ComfortInstallateur.


Neem een collega mee!

 • U kunt geïnteresseerde collega’s aanmelden, ook als ze geen lid zijn.
 • Bent u verhinderd op deze datum, maar moet u deze dag wel verplicht volgen? Kies dan voor een andere datum.  Lukt dat ook niet, stuur dan een mail naar t.heemskerk@uneto-vni.nl .
 • Kosteloos afmelden kan tot twee dagen van tevoren. Anders brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.
 • Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met s.verhoev@uneto-vni.nl.

 

Leden

Niet-leden

13:00 - 13:30 uur
Inloop en ontvangst met koffie/thee
13:00 - 14:00 uur
Status projecten UNETO-VNI
Update vanuit UNETO-VNI over het Programma Wonen, Welzijn en Zorg waar het traject ComfortInstallateur deel van uit maakt. Spreker: Terry Heemskerk, programma manager WWZ. Inhoud: Wat is de stand van zaken, met wie zijn we in gesprek over samenwerking en wat is het vooruitzicht voor komend jaar?
14:00 - 14:30 uur
Presentatie Henk ter Burg van de Technische Unie
Henk ter Burg presenteert trends en ontwikkelingen op het gebied van zorgproducten met veel voorbeelden voor ouderen.
14:30 - 15:00 uur
Woonconsulent Vegro
Een woonconsulent vertelt over de huisbezoeken die Vegro aflegt bij ouderen en waar het verhaal van de ComfortInstallateur in meegenomen kan worden. Gevolgd door een rondleiding op de locatie en een demonstratie van een aantal hulpmiddelen.
15:00 - 15:30 uur
Pauze met rondleiding, snack en drankje.
15:30 - 16:00 uur
Uitleg over de juridische aspecten
Een juridisch adviseur van UNETO-VNI geeft uitleg over de juridische aspecten bij het gebruik van persoonsgegevens uit digitale installaties voor zorgmonitoring en beveiliging en sensoren
16:00 - 16:30 uur
Nieuwe financieringsmogelijkheden consument
Informatie van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) over de nieuwe Verzilverlening. Met deze lening kunnen uw klanten woningaanpassingen financieren via hun gemeente waardoor ze langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.
16:30 - 17:00 uur
Mogelijke samenwerking UNETO-VNI en ANBO
UNETO-VNI en De Algemene Bond van Ouderen (ANBO) zijn met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking via de consulenten van de ANBO die ook bij ouderen thuis komen. Een spreker van de ANBO vertelt daarover.
17:00 - 17:45 uur
Afsluitende interactieve sessie
Afsluitende interactieve sessie over marktontwikkelingen, ervaringen delen en vragen te beantwoorden door Nicoline van der Lugt.
17:45 - 18:30 uur
Afsluiting met borrel en tijd om te netwerken
 • Assen Installatietechniek
  de heer A.H. Assen
 • Breman Centrale Diensten
  de heer H.J.S. Nieuwenhuis
 • Hafkamp Installatietechniek B.V.
  de heer F.J. Hafkamp
 • T.I.B. Boerma Hulsebos bv
  de heer M. Hulsebos
 • Technisch Installatiebedrijf Boerema B.V.
  de heer E. Stegewans
  mevrouw J.M. Stegewans-Sandink
 • V.o.f. Blumer Installatie en Electro
  de heer T.A.W. Robben
 • Van Hooren Installatietechniek V.O.F.
  de heer H. van Hooren

Locatie

Vegro Nieuwleusen

Adres

Kalkovenweg 18-22
7711 GW Nieuwleusen

Datum en tijdstip

2018-10-17T13:00:00
2018-10-17T18:30:00
2018-10-17T13:00:00 2018-10-17T13:00:00