Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Hoe ziet de wereld eruit in 2025?

UV04545
show

De toekomst is er sneller dan u denkt! Tijdens de themadag op 7 maart bij Neopost Technologies in Drachten krijgt u in een sneltreinvaart een overzicht van de huidige ontwikkelingen en trends. Daarna gaat u in gesprek met collega-ondernemers om maximaal te profiteren van alle kansen en mogelijkheden die de toekomst u biedt. De dag wordt georganiseerd door Koninklijke Metaalunie, Techniek Nederland en FME.

Uw toekomst in de ogen van de Fountainheads

Wat zijn de technologische en maatschappelijke trends van dit moment? Waarom moet ik innoveren en met mijn tijd mee? Wat moet ik met woorden als open-source, blockchain, kunstmatige Intelligentie en Big Data? In een wervelende presentatie geeft Wim van Rooijen, trendverkenner van Fountainheads een kijkje in uw toekomst!

Seen it, Done it – Nu ben jij aan de beurt

Gerhard Dersjan, directeur bij Movacolor, stapte 2,5 jaar geleden met zijn team in een ‘tijdmachine’ en ging op expeditie naar de toekomst. Via een uitgekiende route verkende hij de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maakte hij kennis met (maatschappelijke) trends in 2025. Hij deelt zijn kennis graag met u en helpt u om uw ambitieuze doelen te realiseren.

Neopost Technologies - Kijk binnen bij deze innovatieve topper

Onze gastheer is Neopost Technologies B.V. in Drachten. Met geavanceerde systemen bedenkt Neopost oplossingen voor bedrijven die grote hoeveelheden post en pakketten versturen of ontvangen. Zeker weten dat deze rondleiding u ook op ideeën brengt!


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u €50,- onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

Niet-leden

14.30 uur    Ontvangst
15.00 uur    Welkom
16.15 uur     Rondleiding Neopost Technologies
17.00 uur    Korte Pauze
17.15 uur     Paneldiscussie
17.45 uur    Netwerkborrel
19.00 uur   Einde


Klik hier voor het uitgebreide programma

Voor wie

leden Koninklijke Metaalunie, Techniek Nederland en FME en hun ondernemende medewerkers.

Locatie

Neopost Technologies B.V.

Adres

De Tijen 3
9201 BX DRACHTEN

Datum en tijdstip

2019-03-07T14:30:00
2019-03-07T19:00:00
Titel externe button
2019-03-07T14:30:00 2019-03-07T14:30:00 Nederland 2019-01-23T08:00:00 2019-03-06T12:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 06 55 | E-MAIL