Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Studiereis Verlichting 30 okt t/m 1 nov

allianz-arena-900h
show

Dit najaar organiseren we in samenwerking met de NSVV een studiereis Verlichting naar Duitsland. Wij bezoeken de bedrijven Gira, RZB, de Allianz Arena en de BMW (of Audi) fabriek. In de steden Bamberg en München hebben we een ontspannen avondprogramma.

Gira staat voor moderne systematische gebouwentechniek. Gira biedt hoogwaardige, intelligente functies en gebruiksvriendelijke apparaten voor een eenvoudige en gemakkelijke aansturing van onder meer verlichting maar ook verwarming, jaloezieën, deurcommunicatie-, multimedia- en veiligheidssystemen.

Het bedrijf RZB, gelegen in Bamberg (Unesco Wereldcultuurerfgoed sinds 1993), staat voor hoogwaardige kwaliteit en is een invloedrijk bedrijf in de internationale lichtbranche. Niet alleen is er aandacht voor kennis en kwaliteit op het vlak van verlichting; ook de duurzaamheid en energie-efficiency staan centraal.

Vrijwel iedereen kent de Allianz Arena als het stadion waar Bayern Munchen haar thuiswedstrijden speelt. En natuurlijk is het bekend dat je er een op voetbal gerichte rondleiding kunt krijgen. Wellicht minder bekend is de optie tot het krijgen van een rondleiding op het gebied van techniek en verlichting.

Het heeft minder te doen met verlichting maar is daarom niet minder interessant. We bezoeken de BMW-fabriek (onder voorbehoud, anders de Audi fabriek) en krijgen een rondleiding door de productie. Zoals bekend is de automotive-industrie een grote innovator dus wellicht doen we hier nog nieuwe inzichten op. En anders is het gewoon mooi….


Kosten

De kosten van deze trip worden geschat op €800,- per persoon, waarbij de werkelijke kosten op basis van nacalculatie in rekening worden gebracht. Bij aanmelding wordt een aanbetaling van €300,- gevraagd. 

De kosten zijn inclusief:

 • vervoer in Duitsland per luxe touringcar
 • 1 overnachting in Bamberg in eenpersoonskamers op basis van logies en ontbijt
 • 1 overnachting in München in eenpersoonskamers op basis van logies en ontbijt
 • toeristenbelasting
 • avondprogramma in Bamberg incl. diner
 • avondprogramma in München incl. diner
 • vliegreis München - Düsseldorf incl. handbagage met Eurowings
 • luchthavenbelastingen, brandstoftoeslag, vliegbelasting e.d.
 • calamiteitenfonds (verplicht €2,50 per 9 deelnemers)

Niet bij de reissom inbegrepen:

 • vervoer naar Düsseldorf
 • eventuele extra overnachting en parkeerkosten van dinsdag op woensdag (indien gewenst)
 • reis- en annuleringsverzekering
 • ruimbagage
 • niet genoemde maaltijden en excursies
 • persoonlijke uitgaven zoals fooien, overige entreegelden en consumpties.


Voor deze reis zijn de ANVR reisvoorwaarden van toepassing.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Terry Heemskerk via t.heemskerk@technieknederland.nl.

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Zodra uw aanmelding definitief is, ontvangt u een inschrijfbevestiging.

Leden

Niet-leden

Optioneel - dinsdag 29 oktober 2019
Voor-overnachting bij Leonardo Hotel Düsseldorf Airport te Ratingen.

DAG 1 - woensdag 30 oktober 2019
Vertrek met eigen bus vanuit hotel via de luchthaven Düsseldorf voor een bezoek aan Gira. Wij krijgen een uitgebreide rondleiding door de faciliteiten en productie in Giersiepen met ruime gelegenheid voor vragen en discussie.

Na de lunch vertrekken we voor de overnachting naar het mooie Bamberg waar in de avond een sociaal programma wordt aangeboden met een rondleiding. U sluit de dag af waarbij u geniet van de veelzijdige Frankische keuken.

DAG 2 - donderdag 31 oktober 2019
Na het ontbijt vertrekken we naar RZB Leuchten in Bamberg. Deze verlichtingsfabriek geeft ons een uitgebreide rondleiding. Na de lunch vertrekken we naar München voor een bezoek aan de Allianz Arena. Signify verzorgt de verlichting en heeft deze rondleiding mogelijk gemaakt. We zullen de techniek en verlichting in werking zien. We overnachten in München waar een rondleiding en diner op het programma staan. 

DAG 3 - vrijdag 1 november 2019
Na het ontbijt bezoeken we BMW Welt (of onder voorbehoud de Audi-fabriek) in Ingolstadt. In de avond vliegen we van Munchen naar Dusseldorf.

Locatie

Hotel Weierich

Adres

Lugbank 5
96049 Bamberg

Datum en tijdstip

2019-10-30T09:00:00
2019-11-01T00:00:00
2019-10-30T09:00:00 2019-10-30T09:00:00 Duitsland 2019-06-13T08:00:00 2019-10-25T17:00:00
secondary
Terry Heemskerk 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Terry Heemskerk

Vakgroepmanager 

079 325 06 20 | E-MAIL