Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Studiereis Signtechniek 8 t/m 11 mei

Lichtreclame-1600x900
show

Zoals inmiddels gebruikelijk wordt ook dit jaar een studiereis georganiseerd. Dit keer gaan we naar Polen en zullen we onder meer 6 bedrijven bezoeken, gelegen rond Torun, Warschau en Krakau. Ook zullen we genoemde steden aandoen en bezichtigen.

Polen is een interessant land voor veel Signbedrijven. Er zijn veel contacten en nu biedt deze reis u de gelegenheid 6 bedrijven in 1 trip te bezoeken. Het gaat daarbij om de bedrijven Graffico, Visotec, Arteo, Neonefekt, Wzorek en Emoneon. Ook staat een bezoek aan het neon-museum in Warschau op het programma. Naast de bedrijfsbezoeken is het onderhouden van het onderlinge netwerk ook van groot belang.

De kosten van deze trip worden geschat op € 1.200,- p.p. waarbij de werkelijke kosten op basis van nacalculatie in rekening worden gebracht. Bij aanmelding wordt een aanbetaling van 250,-- euro gevraagd. 

Over het definitieve programma wordt u later geïnformeerd.


Voor deze reis zijn de ANVR reisvoorwaarden van toepassing.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Terry Heemskerk, via t.heemskerk@technieknederland.nl

Leden

Niet-leden

dinsdagavond 7 mei
Overnachting in Düsseldorf (optioneel en tegen extra betaling)

woensdag 8 mei
Vertrek per vliegtuig naar Warschau met bezoek aan bedrijf Arteo in Torun; avondprogramma met diner in Torun

donderdag 9 mei
Bezoeken aan bedrijven Graffico, Visotec en NeonEfeckt; avondprogramma in Warschau met o.a. bezoek aan het Neon Museum

vrijdag 10 mei
Bezoeken aan bedrijven Wzorek en Emoneon; avondprogramma in Krakau met o.a. rondvaart door de stad

zaterdag 11 mei
Bezoek aan concentratiekamp Auschwitz – Birkenau en terugvlucht naar Düsseldorf

Locatie

Nog nader te bepalen

Adres


Datum en tijdstip

2019-05-08T08:00:00
2019-05-11T20:00:00
2019-05-08T08:00:00 2019-05-08T08:00:00