Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

SMART BUILDING: nieuwe opleiding? Praat mee op 19 februari!

Leerling-1600x900
show

Verduurzaming van woningen en gebouwen is een van de grootste maatschappelijke opgaven voor de komende jaren. “We staan aan de vooravond van de grootste verbouwing van Nederland” volgens Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland. Die verbouwing biedt enorm veel kansen voor bedrijven in de bouwkolom maar heeft alleen kans van slagen wanneer er voldoende kennis en capaciteit in de regio beschikbaar is. Dit vraagt om eigentijdse vormen van onderwijs en scholing waarbij het opleiden van een nieuwe generatie jongeren en het scholen van de huidige werknemers centraal staat. 

Op 19 februari is er een informatie bijeenkomst in Tiel waar we u als lid in de regio Rivierenland voor willen uitnodigen. Onderwerp van gesprek is een idee voor een nieuwe opleiding SMART BUILDING, waarbij energiebesparing centraal staat. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en de ontwikkeling.

Leerlingen, werkgevers en inwoners samen brengen

Een van de mogelijkheden voor het Gelders Rivierengebied is de ontwikkeling van een opleiding SMART BUILDING in combinatie met het inrichten van een locatie waar leerlingen, werknemers maar ook inwoners kennis kunnen maken met de allernieuwste technieken op het gebied van energiebesparing. Op 19 februari informeren wij u over deze initiatieven en gaan we graag met u in gesprek om de wenselijkheid en mogelijkheden van deze initiatieven met u te verkennen.

Deze bijeenkomst is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland. In het platform zijn ROC Rivor, Helicon, de opleidingsbedrijven Installatiewerk en Bouwmensen, de Regio Rivierenland en Techniek Nederland vertegenwoordigd. Het platform richt zich op samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven met het oog op bevordering van de instroom in het technisch beroepsonderwijs en het verbeteren van de aansluiting van onderwijs en scholing op de behoeften van bedrijven in de regio.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Kitty Parry via k.parry@technieknederland.nl

Leden

Niet-leden

15:45 - 16:00 uur
Inloop
16:00 - 16:05 uur
Welkom door Arno Kruijsbergen, voorzitter Platform Techniek Rivierenland
16:05 - 16:20 uur
Smart Building, uitleg over de opleiding door Jan Heeres en Wilma de Wolf, Bèta Tech Services
16:20 - 16:35 uur
Woonwijzerwinkel Tiel, Stefan van Tongeren, projectmanager Energieloket Rivierenland
16:35 - 16:50 uur
De verbouwing van het Rivierenland, Berthold van Benthem, regiomanager Techniek Nederland
16:50 - 17:20 uur
Samenvatting presentaties en dialoog over de gewenste ontwikkelingen
17:20 - 18:00 uur
Afsluiting en borrel

Locatie

Kantoor Regio Rivierenland

Adres

J.S. de Jongplein 2
4001 WG TIEL

Datum en tijdstip

2019-02-19T15:45:00
2019-02-19T18:00:00
2019-02-19T15:45:00 2019-02-19T15:45:00 2019-01-20T08:30:00 2019-02-18T17:00:00
secondary
Kitty Parry 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Kitty Parry

Teamleider Ledenservice

079 325 06 42 | E-MAIL