Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

RI&E in de praktijk 15 november 2018

show

‘Beperk verzuim en verloop, begin bij de RI&E,’ dat was het thema van de Week van de RI&E 2018 (11 t/m 15 juni 2018). De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) geeft praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen. Maar, hoe maakt u een RI&E die past bij uw bedrijf? Dat is het onderwerp van de workshopreeks “RI&E in de praktijk”. Speciaal voor de technische installatiebranche, isolatiebranche en koudetechniek.

Waarom de workshop gaan doen?

De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid. Tijdens de interactieve workshop “RI&E in de praktijk” krijgt u handvatten om een RI&E op te stellen en uit te voeren. Daarnaast sluiten we aan bij de Arbocatalogus, de toegevoegde waarde van een project-RI&E en natuurlijk ook bij uw vragen. Naast inspiratie en informatie  biedt de workshop de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere bedrijven.   

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor management, projectleiders en preventiemedewerkers, die nog met een RI&E te maken krijgen of behoefte hebben aan extra informatie. Per workshop is er plek voor maximaal 14 deelnemers.

Data en aanmelden
De workshop vindt plaats op 15 november a.s. in Breda Inloop om 12.00 uur met een broodje. De workshop eindigt ca. 17.00 uur.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Voorbereidingen voor de deelnemers:
Neem zelf een laptop waarmee u via WiFi kunt werken. Let daarbij op: oude laptops hebben soms een besturingssysteem dat niet krachtig genoeg meer is. Laptops die al even niet gebruikt zijn: zet die de dag van te voren even aan met internetverbinding zodat eventuele software-updates geladen worden. Als u dat niet doet, kan de computer gaan blokkeren op de workshopdag en dat is zonde van de tijd. Vergeet uw voedingskabel niet. Heeft u geen beschikking over een laptop, neem dan contact op met Susanne Verhoev (T. 079-325 06 06).

Zorg dat u een OTIB-online account heeft voordat u op de workshop komt. Heeft u die nog niet? Vraag die dan aan via de Servicedesk van OTIB, via telefoon 0800 88 55 885 of www.otib-online.nl. Regel dit dus ruim van tevoren en zorg dat u de wachtwoorden bij u heeft. Test thuis of u kunt inloggen met de inloggegevens, zodat dit ook lukt op de workshopdag.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met Susanne Verhoev, s.verhoev@uneto-vni.nl

 

Leden

Niet-leden

  • 12:00 - 12:30 uurInloop met broodje
  • 12:30 - 15:00 uurBegin workshop
  • 15:00 - 15:15 uurPauze
  • 15:15 - 17:00 uurVervolg workshop

Locatie

Van der Valk Princeville

Adres

Princenhagelaan 5
4813 DA BREDA

Datum en tijdstip

2018-11-15T12:00:00
2018-11-15T17:00:00
2018-11-15T12:00:00 2018-11-15T12:00:00 Nederland 2018-10-05T09:00:00 2018-11-11T09:00:00